Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barkácsasztal gyerekeknek

19.990 Ft
16.992 Ft
15%
Nagy méretű barkácsasztal minden kieészítőjével nem horror áron? Igen, a Legler Toys által kínált, nem MDF munkalapból, hanem tömör fából készített csomagja a legnagyobb szórakozást kínálja a kis ezermesterek részére. Részletes leírás >
Gyártó:

Leírás és Paraméterek


Termékismertető

 • Időtálló barkácsasztal fa anyagokból
 • Kiegészítő termékekkel a komplett szórakozáshoz
 • Nagy méretű, 100 x 95 cm
 • 3 éves kortól ajánlott montessori szerepjáték
 • Műhely-jellegzetes színek
 • Könnyű összeszerelés
 • Különböző kiegészítőkket: csavarok, anyák, szögek
 • Interaktív játék

Története

Változatos játékélmény egy kompakt felületen. A szerepjátékok fontos mérföldkövek egy gyermek életében. Élesítik a logikus gondolkozást, szabadon szárnyalhat a képzeletük és mindemellett megismerkedhetnek olyan eszközökkel, ami a későbbiekben, felnőtt korukban is a napi rutinjuk része lesz. Milyen jó is, ha mindezek mellett a kreativitást is fejleszti. Márpedig egy komplett műhellyel felszerelt kis ezermester, akinek millió javítani való dolga van anyáék-apáék házában, szüksége lesz minden tudására, hogy megjavítson ezt-azt. A legjobb, ami a gyermekekkel ilyen idős korukban történhet egy hely, ahol próbára tehetik képességeiket: esztergálhatnak, fűrészelhetnek, csavarozhatnak, forgathatnak és faraghatnak.

A készlet összeállítása nem bonyolult így a műhely leendő tulajdonosa is beszállhat apával annak megépítésébe egy kis közös szórakozás céljából.

A barkácsasztal igazán komplex, hiszen teret ad egy mozgó satunak, a szerszámtartó rekesz mellett interaktív részek is vannak, ahol a lyukba illeszthető csavarokon és azokra csavarható anyákon keresztül ismerkedhetnek a barkácsolással. A barkácsasztalon található lyukak és az előlap alatti részeken elhelyezkedők is ezt a célt szolgálják. Ehhez a készlet részeként felhasználható kis csavarokat és tartozékokat ajánljuk. Az asztal része egy tárolása szolgáló polc az asztal alján.

A kis mérnök aspiránsok megismerhetik a szerszámokat a kalapácstól kezdve a csavarhúzón keresztül a derékszög használatán át a fűrészig.
Tömör fából készült, kerekített élű játék kiegészítők állnak rendelkezésre, amik teljes mértében az eredeti, mégis a gyermeki fantáziavilághoz hasonuló szerszámok képét formázzák. Sárga-szürke-fekete megjelenésében és funkcióiban is le fogja bilincselni a gyerekeket.

A gyermekek imádják utánozni a szüleiket, így azt is, ahogy apu és anyu a konyhában sürögnek, barkácsolnak vagy a kertben tevékenykednek. Hamar rá fognak jönni, hogy ők is kis ezermesternek születtek, így a műhelyben is ugyanolyan jól fogják érezni magukat, ahogy a szüleik. A montessori iskola elvei alapján érdemes kialakítani a gyermekek számára azt a környezetet, amiben a szülei is élnek (mini bútorok, mini eszközök a méretüknek megfelelően), ami segíti jobban megismerni a környezetüket, amiben élnek, felismerni funkció szerint a tárgyakat és eszközöket, megtanulni azokat használni.

A doboz tartalma:

 • 1 db műhelyasztal
 • 1 db satu
 • 1 db derékszög
 • 1 db fűrész
 • 2 db csavarhúzó
 • 1 db kalapács
 • 5 db csavar
 • 5 db anya
 • 3 db fa szeg

A Gyártóról

A Legler Toyst 1988-ban alapították az akkor még NDK területének számító Delmerhorstban. A kezdetek óta foglalkoznk kizárólag fából készült játékok gyártásával. A 90-es évek végén alapították a „Small foot” brandet, ami az általuk gyártott játékok környezet és bababarát besorolását jelenti. Több, mint 30 év tapasztalatával nyúlnak a fához, mint legfőbb alapanyaghoz, emellett azok kezelésekor és a gyártási folyamatok során és igyekeznek a légszennyezést a minimális szinten tartani. Mindemellett az UNICEF és Orvosok Határok Nélkül szervezetek támogatói Európa szerte. A Legler Toys ma Európa egyik vezető kültéri játék gyártó cége, kínálatukban a saját fejlesztésű fészekhinták ugyanúgy megtalálhatóak, mint futóbiciklik vagy megannyi kerti játék.

Szállítás és elállás

Szállítás

Várható szállítási díj: 890 Ft-tól
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

 

Elállás

Mi hiszünk a játékaink minőségében és stílusában, azonban előfordulhat, hogy neked mégsem tetszik. Ebben az esetben 3 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és mi megtérítjük annak árát! Részletekről a Gyakori kérdésekben olvashatsz.