Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási módok

 

A, Házhozszállítás futárszolgálattal 

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz.
Amint összekészítettük a csomagod, a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítünk erről.
A csomagkézbesítés pontos idejéről a futárszolgálat fog értesíteni a kiszállítás előtti napon.
Ha szükséges, az SMS-ben megadott telefonszámon tudsz majd a diszpécserszolgálattal egyeztetni vagy időpontot módosítani.

 

A házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

20.000 Ft alatt: 990 Ft

20.000 Ft felett: INGYENES

Utánvétes kiszállítás esetén 690 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Amennyiben a megadott cím nehezen megtalálható, itt hagyhatsz megjegyzést a futárnak.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük, a kiszállítás költsége pedig kiszámlázásra kerül.

 

B, Szállítás Pick Pack Pontra

Csomagodat kérheted a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pontra. Honlapunkon minden  nap frissítjük a hálózatok listáját, így te is hamar meg fogod találni a legalkalmasabb átvevőhelyet!

A Pick Pack Pontra rendelt csomagodat 5 napig őrzik meg a helyszínen, azon idő alatt nyitvatartási időben bármikor átveheted a csomagot. Az 5. napot követően a csomag visszaszállításra kerül cégünk telephelyére és a megrendelés törlésre kerül.

 

C, Szállítás Fox Post pontra

Csomagküldés még soha nem volt ilyen egyszerű –és gyors! Már több, mint 12.000 kihelyezett hely közül választhatod ki a legközelebbi átvételi helyet.

·       Egyszerű

·       Rugalmas

·       Környezettudatos

·       Érintkezésmentes

 

Fizetési módok

Megrendelésed ellenértékét 3 féle módon tudod kiegyenlíteni.

 

  • Banki átutalás

A megrendelés összegét a megrendelés leadása után utalással tudod kiegyenlíteni.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az összeg elutalására a megrendelés leadása után 2 naptári napig van lehetőséged.

Amennyiben ez idő alatt nem érkezik meg az összeg a megadott bankszámlára, úgy sajnálattal törlődik a megrendelés.

 

  • Bankkártyás fizetés

A biztonságos fizetés a Barion oldalán keresztül történik. Használhatsz MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron és Amex/American Express kártyát.

Kártyaadataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató, a Barion 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A bankodon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz (mi sem látjuk azokat). A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakció-azonosítót. 

 

 

  • Utánvét (futárszolgálattal való kiszállítás esetén)

Utánvétes fizetést futárszolgálattal való kiszállítás esetén tudsz választani. Megrendelésed ellenértékét a futárnak kell majd kifizetned készpénzben.

A szállítási díjat is tartalmazó számlát a környezetre gyakorolt hatása miatt nem kinyomtatva, hanem a megadott e-mail címre küldjük.