Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Óriás golyó pálya

28.999 Ft
20.990 Ft
28%
Az akció időtartama: 2021. 07. 02. -
Fából készült golyó pálya xilofonnal Részletes leírás >
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékinformáció

  • nagy méretű golyópálya
  • 3 golyó, xilofon

Története

Tömör fából készült, gyönyörűen elkészített minőségi játék, amely 2 éves kortól ajánlott és kiváló készségfejlesztő funkciókkal rendelkezik. A golyópályához tartozik 3 db golyó, amiket legfelül a sínbe kell helyezni, majd elengedni és figyelni, ahogyan szintről szintre legurulnak. Ahogy végigszaladnak a golyók a pályán a xilofonon kellemes zenét játszik, hogy még vidámabb és önfeledtebb szórakozásban legyen részük a gyermekeknek. A játék hatékonyan fejleszti a térlátás, az ügyességet és a koncentrációt

készségfejlesztő játékok nagyon hasznosak, hiszen nem csak a szórakozáson van a hangsúly -ami persze rendkívül fontos-, hanem a fejlődésen, tanuláson is. Érdemes már a korai időszakban elkezdeni a gyermekek fejlesztését, mert nagyon jó hatása lehet a későbbi iskolai tantárgyak tanulásakor. A készségfejlesztő játékokat ajánlott a gyermekek kora szerint megválogatni, mert a gyártók általában minden korosztály számára más-más típusú készségfejlesztőt készítenek.

A doboz tartama

  • 1 db fából készült golyópálya
  • 3 db golyó

A Goki-ról

Európa innovatív fajáték gyártója és Észak-Németország legnagyobb játékgyártó vállalata. Kiemelten fontos számukra a környezetvédelem és a fenntarthatóság. A vállalat minden újszülött gyermek után egy fát ültet, eddig több mint 400 000 tölgy, bükk és juharfát ültettek ily módon. 2020-as évük legfőbb célja az volt, hogy minden mesterségesen előállított anyagot (műanyag elemeket) kivonjanak a játékokból és természetes alapanyagokkal helyettesítsék őket. Játékai teljes mértékben biztonságosak és kiváló minőségűek, több generáció használatához tervezve.

Termékajánló

Figyelmedbe ajánljuk a golyópálya mellé az alábbi termékeinket:

Szállítás és elállás

Szállítás

Várható szállítási díj: 890 Ft-tól
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

 

Elállás

Mi hiszünk a játékaink minőségében és stílusában, azonban előfordulhat, hogy neked mégsem tetszik. Ebben az esetben 3 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és mi megtérítjük annak árát! Részletekről a Gyakori kérdésekben olvashatsz.