Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Hírek

Téli babák öltöztetése

Téli babák öltöztetése

2022. 01. 10. 10:56:04

Ha várhatóan ősszel vagy télen születik a kisbabád, előbb-utóbb felteszed magadnak a kérdést, hogy:

milyen ruhadarabokat szerezz be majd a babának, illetve hány rétegbe, milyen darabokba öltöztesd.
Persze ehhez a kérdéshez eljutsz akkor is, ha a tavaszi-nyári babád ekkorra eléri a 3-9 hónapos életkort, mert gyakorlatilag hasonló szempontokat kell figyelembe venned mindkét esetben. Az alábbi írásunkkal ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Nektek – az általános ajánlásokat figyelembe véve és kiegészítve a személyes tapasztalatainkkal, véleményünkkel is.

 

A kiságy rácsvédő felhasználásának módjai

A kiságy rácsvédő felhasználásának módjai

2021. 09. 21. 11:34:04
Ebben a cikkben leginkább a fonott rácsvédő felhasználásának lehetőségeivel fogunk foglalkozni, hiszen sokkal több rejlik ezekben a termékekben, mint az elsőre gondolnánk. A fonott rácsvédő elsődleges felhasználási helye a (bármilyen stílusú és méretű) kiságyban van, célja pedig, hogy megóvja a babák fejét és kis kezeik, lábacskáik beszorulását a kiságy rácsai közé.
Rácsvédő vásárlása – milyet válasszak?

Rácsvédő vásárlása – milyet válasszak?

2021. 07. 16. 14:07:57

Gyakori kérdések és útmutató a rácsvédő témakörben

Éppen rácsvédő vásárlását tervezed, de nem tudod eldönteni, hogy milyet vegyél? Vagy épp nem tudod eldönteni, hogy egyáltalán szükségetek van-e rá? Ebben a cikkben megpróbáljuk összeszedni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a baba rácsvédőkkel kapcsolatban, ezzel adva iránymutatást, hogy meghozd a lehető legjobb döntést magad és gyermeked érdekében.

Legyen zöld a nappali is

Legyen zöld a nappali is

2021. 05. 19. 14:55:36
A környezettudatos életforma manapság nem luxus, egyre többen fordulnak a természet és a természetesség felé. Korábbi cikkeinkben már értekeztünk arról, hogyan tudunk vásárláskor figyelni ezekre a szempontokra, most vendégposztunk keretében az Encishop mutatja be, hogyan dobjuk fel a lakást úgy, hogy az igényes, de természetes is legyen.
A 15 legjobb gyereknapi ajándékötlet

A 15 legjobb gyereknapi ajándékötlet

2021. 05. 19. 09:27:24

Gyereknap közeledtével a szülők egyik rémálma is megérkezik: mégis mit vegyek a gyerekeknek, mivel tudnám meglepni őket? A túlkínálat a gyerekjáték szektort is elérte, így könnyen eshetünk abba a csapdába, hogy a nagy választék ellenére is sok időt töltünk el azzal, hogy megtaláljuk a tökéletes gyereknapi ajándékot. A Playgreen.hu most összegyűjtötte a legnépszerűbb, témához kapcsolódó játékokat, hogy Neked már csak választani kelljen a szűkített listából.

A hintázás fizikai és szellemi előnyei

A hintázás fizikai és szellemi előnyei

2021. 04. 02. 11:17:46

A gyerekek számára nincs is jobb érzés a világon, mint a hinta lengése a levegőben. Az arcocskákba csapó lágy szellő és a magasra törés izgalma a gyermekkor egyik legkedvesebb emléke szerte a nagyvilágban mindenhol, minden kultúrában. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia szerint a játszótéri felszerelések -beleértve természetesen a hintákat- közel ugyanolyan hatással van a gyerekek fejlődésére, mint a tanteremben eltöltött hivatalos idő.

10+1 kerti játék tavaszra

10+1 kerti játék tavaszra

2021. 03. 21. 07:32:18

Bár az igazán kinti idő még nem érkezett meg, de így Március elején fél szemmel már mindenki az ablakon leselkedik kifelé keresve azt az időt, amiben kiszabadulhatunk otthonunk téli fogságából. Lassan elérkezik az az időszak, amikor a nappalaink nagy részét már kint töltjük gyerekeinkkel a hátsó udvaron, vagy a játszótéren és ez a sorok íróját felhőtlen boldogsággal és szorongó rémülettel (már megint mit vegyek?) tölti el.

A montessori játékok és nevelési elvei

A montessori játékok és nevelési elvei

2021. 02. 13. 11:25:09 Playgreen.hu

Arról, hogy „Montessori”, már egészen bizonyosan mindenki hallott. Azt azonban már kevesen tudják, hogy ki is volt valójában Maria Montessori és miért számított forradalminak az elképzelése közel 100 év távlatából, egyáltalán: mit jelent a neve fémjelezte metódus, mik számítanak montessori típusú játékoknak?

Gyerekek készségfejlesztése játékok segítségével

Gyerekek készségfejlesztése játékok segítségével

2021. 02. 02. 17:57:57

Mik azok a készségek, amik megfigyelhetőek és fejleszthetők a gyerekeinken? Hogyan vegyük észre, ha gyerekünk lemaradásban van a korosztályától? Egyáltalán lemaradásban van? Ha igen, mit tehetünk és mit nem?

Ezekre az égető kérdésekre próbáljuk megkeresni a választ a lenti cikkünkben.