Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karikadobáló játék

5.990 Ft
5.091 Ft
15%
Klasszikus kültéri játék, mely fejleszti a koncentrációt és az ügyességet is. Variálható a játékosok száma, akár egyedül akár a család minden tagjával együtt is végezhető. Saját hordtáskája miatt könnyen elcsomagolható és utazásokkor is magunkkal vihető. Részletes leírás >
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékinformáció

  • Gyors összeszerelés
  • 9 játékoszlop, 5 szőtt dobógyűrű
  • FSC tanúsított fa, modern dizájn
  • Ideális a finom készségek fejlesztéséhez

Története

Tavasztól a tél kezdetéig a gyerekeket nem lehet kirobbantani a kertből és játszótérről. Ez a karikadobáló játék kiváló kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek. Egyedül és csoportosan is játszható, kis helyet foglal és könnyen mobilizálható. Nyaralásokkor, otthon a kertben, lent a játszótéren vagy a nagyiékhoz menet sem okoz gondot az elcsomagolása és elővétele. Fejleszti a térlátást és a finommotorikus képességeket. Koncentrációt igényel, emellett növeli a gyermek önbizalmát egy-egy sikeres célbadobást követen. FSC® 100% tanúsítvánnyal rendelkező célbadobó játéknak az a célja, hogy a fonott gyűrűkből a lehető legtöbbet a talpra illeszkedő oszlopokra jutassuk. A fonott karikák súlya nagyobb, mint a műanyagoké, így még jobban kell koncentrálni a megfelelő cél eléréséhez, továbbá egy-egy fa gyűrű is komplikálja a célzást, hiszen nem mindegy, hogyan fogják meg a gyermekek a karikákat és hogyan dobják el azokat.

Ezeket megtanítva, vagy saját maguktól megtapasztalva értékes tudást nyerhetnek. A játékszabályok nagyon egyszerűek és könnyen érthetőek, memorizálhatóak. Az eligazodásban az oszlopok színei és az eléjük festett jelek is segítenek így még azelőtt is használható a játék, mielőtt megismernék a gyerekek a számokat. Ha a család együtt játszik, segíthetünk gyermekünknek ismerkedni a számokkal és a színeket és jeleket kiváltani a számolás izgalmával. A játék könnyen szét- és összeszerelhető és a készlethez járó hordtáskában bárhova magunkkal vihetjük. Nagyszerű kültéri játék, ami garantálja a hosszútávú szórakozást, Játékos formában fejleszti a szem-kéz koordinációt és ügyességet is. Nincsen nagy térigénye, így nemcsak kerti játékként, hanem beltériként is tudjuk ajánlani.

A karikadobáló játéknak saját hordozó zsákja is van.

A doboz tartalma:

  • 1 alapjáték tábla
  • 9 színes fa henger
  • 5 dobáló karika

A Gyártóról

A Legler Toyst 1988-ban alapították az akkor még NDK területének számító Delmerhorstban. A kezdetek óta foglalkoznk kizárólag fából készült játékok gyártásával. A 90-es évek végén alapították a „Small foot” brandet, ami az általuk gyártott játékok környezet és bababarát besorolását jelenti. Több, mint 30 év tapasztalatával nyúlnak a fához, mint legfőbb alapanyaghoz, emellett azok kezelésekor és a gyártási folyamatok során és igyekeznek a légszennyezést a minimális szinten tartani. Mindemellett az UNICEF és Orvosok Határok Nélkül szervezetek támogatói Európa szerte. A Legler Toys ma Európa egyik vezető kültéri játék gyártó cége, kínálatukban a saját fejlesztésű fészekhinták ugyanúgy megtalálhatóak, mint futóbiciklik vagy megannyi kerti játék.

Szállítás és elállás

Szállítás

Várható szállítási díj: 890 Ft-tól
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

 

Elállás

Mi hiszünk a játékaink minőségében és stílusában, azonban előfordulhat, hogy neked mégsem tetszik. Ebben az esetben 3 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és mi megtérítjük annak árát! Részletekről a Gyakori kérdésekben olvashatsz.