Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készségfejlesztő kocka, nyuszis

11.990 Ft
10.192 Ft
15%
1 éves kortól ajánlott, interaktív fejlesztő kocka. Olyan gyerekek számára ajánljuk, akik érdeklődnek és nyitottak az új tapasztalatok iránt, hiszen a kocka számos új inget közvetít a gyermekek felé, így nemcsak lefoglalja őket, de hosszú távon fejleszt is. Részletes leírás >
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékinformáció

  • Fából készült készségfejlesztő kocka
  • Hat a gyermekek különböző érzékszervére.
  • Sok izgalmas funkció
  • Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus készségeket

Története

A készsgfejlesztő kockák jellemzője, hogy minél több érzékszervre tudjanak hatni, így van ezzel a kis nyuszis, 2021-es brand győztes interaktív kockával is. A tetején két nyuszit formáló hullám, ami szabadon variálható. Az előlapján pedig egy répát lehet felcsavarozni a kis kezekkel, majd levenni, hogy a megfelelő lyukakon a kocka belsejébe juttassuk.
Oldalaikon különböző szórakozási ÉS fejleszztési lehetőség vár a picúrokra:

  • Formavezető játék 2 koronggal
  • Xilofon répát formázó ütővel
  • Egymásba ágyazott fogaskerekek
  • Formabedobó és építő

A kocka tömör, valamint laminált fából készült, várható élettartama jóval nagyobb, mint műanyag társaié.

A készségfejlesztő játékok nagyon hasznosak, hiszen nem csak a szórakozáson van a hangsúly -ami persze rendkívül fontos-, hanem a fejlődésen, tanuláson is. Érdemes már a korai időszakban elkezdeni a gyermekek fejlesztését, mert nagyon jó hatása lehet a későbbi iskolai tantárgyak tanulásakor. A készségfejlesztő játékokat ajánlott a gyermekek kora szerint megválogatni, mert a gyártók általában minden korosztály számára más-más típusú készségfejlesztőt készítenek.

A doboz tartama

  • 1 db fából készült foglalkoztató, készségfejlesztő kocka
  • 5 db répát formáló építős játék

A Gyártóról

A Legler Toyst 1988-ban alapították az akkor még NDK területének számító Delmerhorstban. A kezdetek óta foglalkoznk kizárólag fából készült játékok gyártásával. A 90-es évek végén alapították a „Small foot” brandet, ami az általuk gyártott játékok környezet és bababarát besorolását jelenti. Több, mint 30 év tapasztalatával nyúlnak a fához, mint legfőbb alapanyaghoz, emellett azok kezelésekor és a gyártási folyamatok során és igyekeznek a légszennyezést a minimális szinten tartani. Mindemellett az UNICEF és Orvosok Határok Nélkül szervezetek támogatói Európa szerte. A Legler Toys ma Európa egyik vezető kültéri játék gyártó cége, kínálatukban a saját fejlesztésű fészekhinták ugyanúgy megtalálhatóak, mint futóbiciklik vagy megannyi kerti játék.

Szállítás és elállás

Szállítás

Várható szállítási díj: 890 Ft-tól
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

 

Elállás

Mi hiszünk a játékaink minőségében és stílusában, azonban előfordulhat, hogy neked mégsem tetszik. Ebben az esetben 3 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és mi megtérítjük annak árát! Részletekről a Gyakori kérdésekben olvashatsz.