Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Play Green

Játékwebshop, ahol kizárólag környezetbarát alapanyagokból készült játékokat találsz. Egy olyan helyet alkottunk, ahol bátran keresgélhetsz függetlenül attól, hogy pamut játékot, babát, bébi csörgőt, fejlesztő játékot, építőkockát, hintát vagy játszószönyeget keresel nálunk mind megtalálod és ami a legfontosabb, hogy mindezt fenntartható forrásból. Hiszünk benne, hogy mi is tehetünk környezetünk védelméért és gyermekeinknek példát mutatva már az ő pici kezecskéikbe is magas minőségű, öko játékokat adunk.

Küldetésünk

Természetes alapanyagú, környezetbarát játékokkal megtölteni minél több gyerekszobát, kiváló minőségű, hosszú éveken át használható játékokat forgalmazni és vásárlóink megrendeléseit a lehető leggyorsabban kiszolgálni állandó, stabil raktárkészletről.

Jövőképünk

Csodálatos márkákkal dolgozunk együtt, amire nagyon büszkék vagyunk. Minden gyártót nagy körültekintéssel válogattunk ki, hogy valóban a legjobbat hozzuk Nektek. Portfoliónkban szerepelnek francia, dán, angol, német és amerikai tervezésű játékok. A jövőben szeretnénk kínálatunkat bővíteni, új gyártókat felkutatni és a gyerekszoba kiegészítők felé is kitekintetni.

Kapcsolat

Nyugodtan írj email-t vagy keress minket közösségi oldalainkon.

Email: info@playgreen.hu

Playgreen Facebook Playgreen Instagram