Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Play Green

Játékwebshop, ahol kizárólag környezetbarát alapanyagokból készült játékokat találsz. Egy olyan helyet alkottunk, ahol bátran keresgélhetsz függetlenül attól, hogy pamut játékot, babát, bébi csörgőt, fejlesztő játékot, építőkockát, hintát vagy játszószönyeget keresel nálunk mind megtalálod és ami a legfontosabb, hogy mindezt fenntartható forrásból. Hiszünk benne, hogy mi is tehetünk környezetünk védelméért és gyermekeinknek példát mutatva már az ő pici kezecskéikbe is magas minőségű, öko játékokat adunk.

Csapatunk

Bence, Orsi és csöpp lányunk Panni, egy kivételes lendületű családi vállalkozás vagyunk, imádjuk amit csinálunk, sőt igazi szenvedéllyé, hobbivá vált számunkra. Élvezzük a közös munkát és azt, ahogyan inspirlájuk egymást. Pici lányunk pedig első számú tesztmérnökünk, aki garantálja, hogy igazán szórakoztató játékok kerüljenek kínálatunkba.

Küldetésünk

Természetes alapanyagú, környezetbarát játékokkal megtölteni minél több gyerekszobát, kiváló minőségű, hosszú éveken át használható játékokat forgalmazni és vásárlóink megrendeléseit a lehető leggyorsabban kiszolgálni állandó, stabil raktárkészletről.

Jövőképünk

Csodálatos márkákkal dolgozunk együtt, amire nagyon büszkék vagyunk. Minden gyártót nagy körültekintéssel válogattunk ki, hogy valóban a legjobbat hozzuk Nektek. Portfoliónkban szerepelnek francia, dán, angol, német és amerikai tervezésű játékok. A jövőben szeretnénk kínálatunkat bővíteni, új gyártókat felkutatni és a gyerekszoba kiegészítők felé is kitekintetni.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálaton Orsi szívesen segít bármilyen termékkel, fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdésekben.

Telefon: +36 30 8418409

Nyugodtan írj email-t vagy keress minket közösségi oldalainkon.

Email: info@playgreen.hu

Playgreen Facebook Playgreen Instagram