Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szürke bagoly LUX szobatisztaság szett-puha WC szűkítővel, 3 részes

9.290 Ft

A szobatisztasághoz vezető út rögös, a gyermekek többsége sok apró lépéssel kerül egyre közelebb és közelebb a célhoz. A Playgreen által összeállított szobatisztaság szettek követik ezeket a mérföldeket, így egy csapásra beszerezhető minden, ami ezt a nehéz korszakot támogatja!

A szett tartalmaz egy puha WC szűkítőt, fellépőt a "nagyok" WC-jéhez, illetve egy csúszáásgátló, magasított bilit is.

Részletes leírás >
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékismertető

 • A szett minden tagja kétkomponensű - masszív és időtálló
 • Csúszásgátló technológiával készült - a termékek alja gumival bevont
 • Minden lépcső megtalálható a szobatisztaságig vezető úton
 • A Szürke bagoly kollekció része
 • Bili a kezdeti, szűkítő és fellépő a későbbi lépcsőkhöz

Termékeírás

Biliszék

Kétkomponensú, masszív, de modern megjelenésű bili. A bili belső és külső oldalait dekoratív, babák számára vonzó és kedves rajz díszíti, ami modern IML technológiával került a kádra, így meggátolja annak lekopását, ezért évek múlva is újszerű állapotú lesz. A bili lábain, gumi került elhelyezésre, így az megtapad bármilyen sík felületen. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermekek nyugodt körülmények között próbálgathassák a bili használatát.
A biliszék magasított, 4 lábbal rendelkezik, valamint egy fedéllel, amit használat után le lehet hajtani - így gyakorolva azokat a mozdulatokat, amit a gyermek a szüleitől is lát. Ajánljuk azon gyermekek számára, akik a klasszikus, ráguggolós bilihez már nagyok, de a szülők hagyományos angol WC-jéhez még kicsik. A bili magasított hátulsó oldala megtámasztja a gyerekek hátát.

Puha WC szűkítő

A szűkítő puha ülőréssszel rendelkezik, hogy a gyerekek számára ne okozzon nehézséget a tartós használata szoktatás közben.A tréner alján lévő gumi bevonatnak köszönhetően a szűkítő nem csúszik le a WC-ről, így stabil és biztonságos marad. Az ergonomikus forma kényelmet nyújt a gyerekeknek és segít megtanulni a WC használatát. Azon gyerekek részére ajánljuk, akik akik most kezdenek a hagyományos WC-vel ismerkedni és több időt töltenek, vagy nagyobb a biztonságérzet igényük.

Fellépő

Masszív kialakítású, kétkomponensű és nagyon tartós fellépő a TEGA Baby-től. A fellépő alsó és felső részeit csúszásgátló anyaggal vonta be a gyártó, így a fellépő sem mozdulhat el, amíg a kisgyermek áll rajta és a gyerekek se csusszanhatnak le a tetejéről.

Felhasználási javaslat:

 • A nagy WC rendszeres használatát követően annak eléréséhez
 • Fogmosáshoz a tükör és a mosdókagyló eléréséhez
 • Konyhában a pult eléréséhez a kis szakácsoknak és kuktáknak
 • Gyerekszobába a polcok eléréséhez

A szett tartalma

 • 1db csukható fedelű bili
 • 1db puha, WC-re illeszthető szűkítő
 • 1db csúszásgátló fellépő

A Gyártóról

A TEGA BABY céget 1990-ben alapították Lengyelországban és elismerten kiváló minőségű műanyag termékeket és textileket gyárt gyermekeknek és csecsemőknek. Olyan szakemberek hívták életre a vállalatok, akik szenvedéllyel szeretik a munkájukat, így garantálva minden vásárló számára az egyedi és pozitív élményt és minőséget. Termékeik tükrözik az aktuális divatot és trendeket, évről-évre új termékekkel állnak elő.

Szállítás és elállás

Szállítás

Várható szállítási díj: 890 Ft-tól
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

 

Elállás

Mi hiszünk a játékaink minőségében és stílusában, azonban előfordulhat, hogy neked mégsem tetszik. Ebben az esetben 3 napig bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted a terméket és mi megtérítjük annak árát! Részletekről a Gyakori kérdésekben olvashatsz.